Γιατί εμάς

 

Editorial

 

 

 

Γνωρίζετε ότι..

 

Αρχική » Econ+ » Προσφορές

 

Η Econ σας αποδίδει ασύλληπτες προσφορές σε σύμμεικτα κτίρια με την ανάληψη της μελέτης - άδειας του κτιρίου σας * σε συνεργασία με εγκεκριμένα εργοστάσιαΤο κτίριο έτσι ελέγχεται αποτελεσματικά από τον σχεδιασμό του ακόμα και εσείς γλυτώνετε περιττά έξοδα από την εμπειρία μας στην μόρφωση του φορέα μιλώντας μόνο με έμπειρους αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς και όχι αυτούς που "ξέρουν και λίγο μεταλλικά" ή αυτούς που "έχουν ένα γνωστό που ξέρει".

*Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου επιπέδου προσφορές αλλά ηθικοί κανόνες της αγοράς περί αθέμιτου ανταγωνισμού και φορολογικοί λόγοι αποκλείουν οποιαδήποτε έκπτωση στα κόστη αδείας σε τιμές κάτω των επιβεβλημένων από την ελληνική πολεοδομική νομοθεσία. Τα κόστη αδείας ελέγχονται από τις επιτόπου πολεοδομίες και το ΤΕΕ και δεν επιδέχονται αμφισβήτιση.
Οι προσφορές αδείας συνίσταται να ζητώνται γραπτώς και με όρους σύμβασης και καθαρή κοστολόγηση που να αναφέρει επακριβώς κόστη μελετών και επιβλέψεων εκάστης μελέτης. Στην αντίθετη περίπτωση είναι άκυρες και παράτυπες.
 

Αριστίππου 38, Κολωνάκι 10676, Τηλ.: 2106149510, E-mail:

Available on the Apple Store