Γιατί εμάς

 

Editorial

 

 

 

Γνωρίζετε ότι..

 

Αρχική » Εταιρεία

 

Τι είμαστε ακριβώς..


Είμαστε τεχνική εταιρεία με γραφεία στην Αθήνα που αναλαμβάνουμε, σε όλη τη χώρα αλλά και στο εξωτερικό σύντομα, εξ αρχής τη μελέτη και όποιο στάδιο της κατασκευής ενός κτιρίου χαλύβδινου σκελετού, επιθυμεί ο υποψήφιος πελάτης.

Η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2001 και επεκτάθηκε με ταχείς ρυθμούς, έχοντας κατασκευάσει δεκάδες κτίρια σε πολλές περιοχές της χώρας. Ειμαστε παντα ετοιμοι να σας κατευθύνουμε προς τις τελειότερες επιλογές για κάθε φάση του κτιρίου σας.

Η γκάμα των κτιρίων που κατασκευάζουμε επεκτείνεται συνεχώς και το μέγεθος τους αυξάνεται παράλληλα με την εμπιστοσύνη της αγοράς απέναντί μας.

Το ύψος των κτιρίων που κατασκευάζουμε επίσης αυξάνεται σταδιακά καθώς το σύμμεικτο πολυώροφο κτίριο αποτελεί πλέον μια ειδικότητα όπου λίγοι μας ανταγωνίζονται ποιοτικά αλλά και ποσοτικά δεδομένων των έργων μας αλλά και της συγκεντρωμένης τεχνογνωσίας της Econ και των συνεργατών της.

Το επόμενο βήμα είναι πλέον η έξοδος από τα σύνορα της χώρας με στοχευμένες επιλογές.

Η έμφαση της Econ είναι - όπως καταδεικνύει και ο κατοχυρωμένος διακριτικός της τίτλος - η ηλεκτρονική συνεργασία με τους πελάτες και με τους συνεργάτες της για την πλήρη αποφυγή λαθών και παραλείψεων.

Ο τίτλος Econ επίσης κατευθύνει κάποιον αναπόφευκτα στην οικονομικότητά των κατασκευών μας αλλά και στην οικολογική προσέγγιση των κτιρίων που επιλέγουμε να κατασκευάζουμε. Η πρώτη παράμετρος μας καθιέρωσε με τον καιρό στον χώρο μας ως μια εταιρεία που ξέρει καλύτερα από πολλούς να "δίνει λύσεις" ενώ η δεύτερη παράμετρος εμφανίζεται αναπόφευκτα λόγω των υλικών που χρησιμοποιούμε, υλικών ιδιαίτερα φιλικών στο περιβάλλον και με υψηλότατη ενεργειακή απόδοση.

 

Αριστίππου 38, Κολωνάκι 10676, Τηλ.: 2106149510, E-mail:

Available on the Apple Store